Becsületes Ingatlanközvetítő Blog

Milyen a jó ingatlanos? Mi kell ahhoz, hogy jóvá váljon?

2021. március 20. - LeoGroup Attila

Két nagyon fontos kérdés, melyeket mindenképpen, minden kezdő ingatlanosnak fel kellene magának tennie. Aki nem akar jó lenni, akit csak a pénz motivál, aki csak hirdet, és várja a csodát, az engedje el ezt a szakmát: rengeteg olyan hely van, ahol el tud helyezkedni, a szakmánk nem neki való.

Azonban van egy motivált, szorgalmas, őszinte, becsületes és korrekt csoport, akik mindent megtesznek az ügyfelükért, akik csak a win-win szerződéskötésekkel elégedettek, akiket nem a pénz motivál - mert a pénz jön az elégedett ügyfelekkel. Ezek az emberek folyamatosan képzik magukat, ezek az emberek csak a lehető legjobb minőségben dolgoznak és annyi energiát, pénzt és kapcsolati tőkét tesznek bele minden egyes megbízásukba, amennyit csak megkíván az eladási érték maximalizálásához. 

Ilyen értékesítő többek között Kovács Kornél is, aki az Ingatlan ügyvivő brand-et épített fel, és most velem csinálja az Ingatlanpáholyt - vele készítettük el a címben lévő témában legújabb, 18. podcastünket a Kalmárok-ban, melyet videós anyaggal együtt itt tudsz elérni: 

Ha érdekel a többi podcastünk, az oldalunkon mindet eléred, de Spotify-on, Apple Podcastsen vagy Google Podcastsben is fentvagyunk. 

Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://becsuletesingatlankozvetito.blog.hu/api/trackback/id/tr8016470958
süti beállítások módosítása