Becsületes Ingatlanközvetítő Blog

Hogyan keress ingatlant? Az első rész mindenki edukálásához.

2021. február 27. - LeoGroup Attila

Sziasztok!

Mint legtöbben tudjátok, a Kalmárok című podcast egyik műsorvezetője vagyok. A srácokkal a fejünkbe vettük, hogy műsoraink ingatlanosoknak és ingatlanpiaccal foglalkozóknak szólnak elsősorban, szeretnénk segíteni azoknak is, akik egyszeri ingatlankeresésben vagy értékesítésben vannak, ezért arra gondoltunk, elkészítünk egy sorozatot oktatási célokkal, melynek címe Kalmár Akadémia.

5 részt fogunk forgatni a keresőknek és 5 részt az eladóknak, melyek külön-külön ki fogják fejteni a teljes folyamat részleteit olyan tekintetben, hogy mire kell figyelni kereséskor, értékesítéskor, szerződéskötéskor, az ingatlan átasásakor, stb... 

A sorozat részeit a Kalmárok Youtube csatornájára töltjük fel, melyeket természetesen teljesen ingyen és bérmentve mindenki rendelkezésére bocsátunk - célunk ténylegesen az, hogy edukáljuk azokat, akik gondolkodása nem minden nap minden percében ingatlanok értékesítése körül forog... :)

Az első rész a keresőknek szól, Hogyan keress ingatlant? - Már elérhető a Kalmárok Youtube csatornájára kattintva. Jövő héten érkezik a következő rész, arról fog szólni, hogy mire figyelj megtekintéskor, mik a rejtett hibák és hogy miért érdemes szakértőt magaddal vinned.

Ott fel tudsz iratkozni csatornánkra, biztos vagyok benne, hogy rengeteg érdekes tartalmat fogunk tudni neked mutatni ebben az évben is :)

U.I.: természetesen a blogom is megy tovább, még szép ;)

kalmarok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becsuletesingatlankozvetito.blog.hu/api/trackback/id/tr7716442532
süti beállítások módosítása