Becsületes Ingatlanközvetítő Blog

Hogy dolgozik egy ingatlanos karanténban?

2020. április 20. - LeoGroup Attila

Az én irodám is zárva, minden értékesítőnk otthonról dolgozik. Lehet továbbra is eredményes munkát végezni otthonról úgy, hogy az ügyfelek érdekei se sérüljenek? 

shutterstock1672542787.jpg

A rövid válasz: szerintem lehet. Ma már minden valamire való ingatlanszakértőnek kötelessége állandóan rendelkezésre állnia, amibe beletartozik nem csak a telefonos, hanem az emailes elérhetőség is, amely állandó internetkapcsolatot igényel. Akár telefonon, akár tableten vagy laptopon, de otthon is mindent meg kell tudni csinálni, amit a munkahelyen megcsinálunk. Én a laptopomon és online, google drive-on is folyamatosan frissítem a munkámhoz szükséges képeket és anyagokat, így alapvetően bárhonnan, bármilyen gépről vagy telefonról hozzáférek minden szükséges dolgomhoz, amihez akarok. 

A másik fontos dolog, hogy az ilyen kevésbészabadésakarunkkimozdulni időszakokban felértékelődnek a videós bejárások és a 3D bejárások elkészítésének fontosságai. Amint a legnagyobb ingatlanhirdetési portál engedélyezte, amiről csak volt, mindenről készítettem és feltöltöttem a bejárásokat, mert csak olyan ügyféllel szeretnék személyesen érintkezni és találkozni, aki a hirdetésen kívül ezeket a tartalmakat is átnézte és még így is megfelelőnek véli az adott ingatlant megvásárlásra - ergó: ügyfelet szűrök vele. Még így is nehéz 1-1 túristát kiszűrni, de szerencsére most elég kevesen mennek "csak úgy" ingatlant nézni, szinte csak komoly ügyfelekkel kell foglalkoznom. 

Összefoglalva tehát szerintem ahhoz, hogy ne sérüljön a megbízóink érdekei, két fontos dologra van szükség: folyamatos rendelkezésre állás, illetve alkalmazkodóképesség. Egy jó ingatlanos elérhető 0-24-ben és alkalmazkodik a piaci változásokhoz, jelenleg a bejárásokkal és a videós tartalmakkal, valamint a minél részletesebb és mindenre kiterjedő hirdetések készítésével, hogy semmilyen meglepetés ne érje azokat az érdeklődőket, akik a piacon maradtak, vagy frissen a piacra léptek.

Ha szükséges lenne iránymutatásra vagy segítségre, legyél akár ingatlanos, akár frissen piacra lépő vevő vagy eladó, írj nekem bátran, nagyon szívesen segítek, hogy jó irányba indulj el és megtaláld számításaid. 

Sok szerencsét, SZTÉJHÓM továbbra is!

Attila

Itt a Facebookom, lájkolj és kövess a friss tartalmakért, itt pedig az Insta fiókom, ahol privátabb képeket is osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://becsuletesingatlankozvetito.blog.hu/api/trackback/id/tr8015625478
süti beállítások módosítása